غیرفعالسازی قابلیت نمایش پیغام اعلان راه‌اندازی مجدد ویندوز 10 جهت نصب آپدیت

غیرفعالسازی قابلیت نمایش پیغام اعلان راه‌اندازی مجدد ویندوز 10 جهت نصب آپدیت


به‌روز نگاه داشتن سیستم‌عامل ویندوز 10 با وجود سیل عظیم حفره‌های امنیتی اخیراً فاش شده در سطح شبکه گسترده اینترنت به‌عنوان یکی از عوامل بسیار مهم در جلوگیری از ورود بدافزارها و ویروس‌های مختلف به رایانه شخصی به شمار می‌رود، اما دانلود و نصب بسته‌های آپدیت، درست در ثانیه‌ای که توسط کمپانی مایکروسافت انتشار و تحت دسترس همگان قرار می‌گیرند گاهی اوقات میسر نمی‌باشد، به‌خصوص که ایجاد مشکلاتی نظیر عدم اتمام نصب موفقیت‌آمیز به‌روزرسانی، راه‌اندازی مجدد ناگهانی رایانه و … با عنایت به عرضه وصله‌های امنیتی کوچک در ویندوز 10 تقریباً بدیهی تلقی می‌گردد.

رفتار مصرف‌کنندگان سیستم‌عامل ویندوز 10 در برخورد با به‌روزرسانی‌های عرضه شده به دو دسته کلی تقسیم‌بندی می‌گردد. درحالی‌که برخی از کاربران در جهت جلوگیری از هدر رفت پهنای باند و ترافیک سرویس اینترنت خود قابلیت دانلود و نصب خودکار بسته‌های نامبرده را با استفاده از روش‌های مختلفی کاملاً غیرفعال می‌نمایند، اما بعضی دیگر ترجیح را در دریافت قرار داده و نصب آن‌ها را به ساعات پایانی شب و هنگام خاموش‌سازی رایانه شخصی موکول می‌سازند. همان‌طور که مستحضر هستید عملیات نصب به‌روزرسانی‌های ویندوز در هنگام راه‌اندازی مجدد و یا خاموش‌‌سازی رایانه شخصی انجام می‌پذیرد، لذا دانلود بسته‌های آپدیت مختلف در حالت پیش‌فرض سیستم‌عامل را وادار به نمایش چندین و چند باره پیغامی در خصوص راه‌اندازی مجدد رایانه شخصی می‌نماید که در نوع خود بسیار آزاردهنده به شمار می‌رود؛ فرض کنید که در حال انجام فعالیت بسیار مهمی بوده و هر چند دقیقه یک بار کادر حاوی پیغام فوق بر روی صفحه نمایشگر نمایان گردد.

ویندوز 10

به تأخیر انداختن فرآیند نصب بسته‌های به‌روزرسانی به نمایش چندین و چند باره پیغام مذکور منتهی می‌گردد، زیرا مکانیسم پیش‌فرض سیستم‌عامل ویندوز 10، صرفه نظر از تعداد بارهای منفصل نمودن پیام در طی بازه‌های زمانی به‌خصوصی اقدام به نمایان گردانیدن آن می‌نماید، نادیده گرفتن اطلاع‌رسانی‌های راه‌اندازی مجدد رایانه شخصی جهت نصب بسته‌های به‌روزرسانی اگرچه کاملاً امکان‌پذیر می‌باشد، اما این مهم برای برخی کمی (و یا خیلی) آزاردهنده به شمار می‌رود که بر همین اساس کمپانی مایکروسافت امکان غیرفعالسازی نمایش آن را با استفاده از منوی تنظیمات و یا ابزار ویرایشگر رجیستری میسر ساخته است.

غیرفعالسازی از طریق منوی تنظیمات

غیرفعالسازی قابلیت نمایش پیغام اعلان راه‌اندازی مجدد رایانه شخصی از طریق منوی تنظیمات و تغییر تنها یک گزینه انجام پذیرفته و به‌عنوان روش مناسب پیشنهاد می‌شود. برای این منظور کافی است تا ابتدا کلیدهای ترکیبی Windows + I را فشرده و سپس در صفحه تنظیمات جدید نمایان گردیده به دسته‌بندی Update & security مراجعه نمایید.

حال به سربرگ Windows Update مراجعه و پس از کلیک نمودن بر روی لینک Restart options، گزینه Show more notifications را غیرفعال نمایید.

ویندوز 10

ذکر این نکته نیز ضروری است که گزینه فوق نمایش پیغام‌های اعلان راه‌اندازی مجدد رایانه شخصی را به‌صورت کامل غیرفعال نکرده و تنها تعداد بارهای نمایان گردیدن آن را با کاهش همراه می‌سازد.

غیرفعالسازی از طریق رجیستری

روش فعلی تنها برای آن دسته از افرادی پیشنهاد می‌شود که امکان استفاده از منوی تنظیمات برای آن‌ها به دلایل مختلف امکان‌پذیر نمی‌باشد، اما پیش از تغییر مقادیر رجیستری پیشنهاد می‌شود تا به‌منظور جلوگیری از بروز مشکلات، نسخه پشتیبانی را از مسیر جاری تهیه نمایید (جهت کسب اطلاعات بیشتر به مقاله آموزشی “آموزش نحوه تهیه نسخه پشتیبانی از رجیستری سیستم‌عامل ویندوز” مراجعه کنید).

ابتدا کلیدهای ترکیبی Windows + R را فشرده و سپس در پنجره کوچک جدید نمایان شده عبارت Regedit را تایپ نمایید؛ مشاهده می‌کنید که ابزار ویرایشگر رجیستری سیستم‌عامل ویندوز 10 به نمایش در می‌آید.

اکنون از طریق پنل موجود در سمت چپ صفحه ابتدا بر روی HKEY_LOCAL_MACHINE کلیک کرده و سپس به مسیر زیر مراجعه نمایید:

SOFTWAREMicrosoftWindowsUpdateUXSettings

حال از طریق بخش سمت راست پنجره ویرایشگر رجیستری ورودی RestartNotificationsAllowed را یافته و پس از گشودن آن، مقدار موجود در کادر Value Data را به صفر تغییر دهید.

ویندوز 10

اکنون ابزار ویرایشگر رجیستری را بسته و سپس به‌منظور اعمال تغییرات رایانه شخصی را یک مرتبه راه‌اندازی مجدد نمایید. تغییر مقدار کلید مذکور با استفاده از روش فعلی در حقیقت به مانند غیرفعالسازی قابلیت به‌وسیله تغییر وضعیت گزینه مربوطه در دستورالعمل پیشین صورت می‌پذیرد. ذکر این نکته نیز ضروری است که درصورتی‌که قصد دارید تا امکان نمایش پیغام‌های اعلان راه‌اندازی مجدد رایانه شخصی را مجدداً فعال کنید، کافی است تا دو مرتبه به مسیر اشاره شده مراجعه و سپس مقدار موجود در کادر Value Data را به یک تغییر دهید. انجام چندین و چند باره این مهم امکان‌پذیر بوده و محدودیتی در خصوص آن وجود ندارد.

پست های مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید