فیس‌بوک هک شد؛ اطلاعات 50 میلیون کاربر در معرض خطر قرار گرفته‌اند!

فیس‌بوک هک شد؛ اطلاعات 50 میلیون کاربر در معرض خطر قرار گرفته‌اند!


فیس‌بوک در حال حاضر بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی موجود در کره زمین به شمار می‌رود که تعداد میلیون‌ها میلیون‌ کاربر روزانه به استفاده از آن می‌پردازند، بنابراین دسترسی به سیل عظیمی از حساب‌های کاربری و استخراج اطلاعات آن‌ها جهت استفاده در اهداف مخرب به‌نوعی همانند یک رویای بزرگ برای هکرها و افراد سودجو تلقی می‌شود که متأسفانه اطلاعات برخی از کاربران اکنون در معرض خطر قرار گرفته‌اند.

توسعه‌دهندگان شبکه اجتماعی فیس‌بوک در جدیدترین بیانیه منتشره از جانب خود در تاریخ 25 سپتامبر سال جاری اظهار داشته‌اند که سیستم آن‌ها توسط هکرهایی که به بهره‌برداری از یک حفره امنیتی پرداخته‌اند در معرض خطر قرار گرفته است که نتیجه آن به سرقت اطلاعات 50 میلیون حساب کاربری و یا بیشتر منتهی شده است. بر طبق گفته فیس‌بوک، حفره امنیتی مورد استفاده توسط هکرها در ویژگی View As قرار داشته است که به کاربران اجازه می‌دهد تا ظاهر پروفایل خود را از دید دیگران مشاهده کنند.

“حفره امنیتی مربوطه به هکرها اجازه داده است تا به سرقت ژتون‌های دسترسی فیس‌بوک بپردازند که به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا در آینده به‌حساب‌های کاربری افراد نفوذ کرده و کنترل اکانت‌ها را به دست گیرند. ژتون‌های دسترسی نمونه همسان کلیدهای دیجیتالی می‌باشند که امکان ورود خودکار به‌حساب کاربری مشترکان بدون نیاز به درج یوزر نیم و پسورد را در هر بار استفاده از اپلیکیشن به آن‌ها اعطا می‌کند”.

کاربران بدشانسی که مورد نفوذ توسط هکرها قرار گرفته‌اند به‌صورت خودکار از حساب کاربری خود و تمامی دیگر خدمات منتسب به اکانت‌های فیس‌بوک (مانند اینستاگرام) خارج شده‌اند. پس از ورود مجدد به‌حساب کاربری، اسکرین‌شاتی جهت آگاهی از مشکل و اطلاع‌رسانی به آن‌ها توسط فیس‌بوک به نمایش در می‌آید.

فیس‌بوک

توسعه‌دهندگان فیس‌بوک در این باره گفته‌اند:

“برای حفاظت از حساب‌های کاربری مشترکان خود، ما به رفع آسیب‌پذیری مربوطه پرداخته‌ایم. علاوه بر آن تمامی ژتون‌های 50 میلیون اکانتی که ما از سرقت اطلاعات آن‌ها آگاه بوده‌ایم نیز ریست و تغییر یافته‌اند. ژتون‌های دسترسی 40 میلیون حساب کاربری دیگری که در یک سال گذشته مورد مشاهده توسط ویژگی View As قرار گرفته بوده‌اند نیز بنا به احتیاط ریست شده‌اند. ویژگی View As در جهت بررسی بیشتر موضوع و رفع حفره‌های امنیتی آن اکنون غیرفعال شده است”.

منبع: Ubergizmo

پست های مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید