آموزش جلوگیری از ارسال خودکار کلیپ‌های صوتی Siri به سرورهای کمپانی اپل

آموزش جلوگیری از ارسال خودکار کلیپ‌های صوتی Siri به سرورهای کمپانی اپل


حریم شخصی برای همگان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده و افراد پیوسته به دنبال حفظ حریم خصوصی خود، به‌خصوص در شبکه‌های اجتماعی می‌باشند. با افزایش گستردگی طیف گرایش به سمت و سوی دستگاه‌های کامپیوتری و دیجیتالی شدن زندگی انسان، اهمیت پارامتر نامبرده پررنگ‌تر شده و علاوه بر شرکت‌های سوم شخص، کمپانی‌های اول شخص نیز پیوسته به دنبال جلب نظر مخاطبان خود از طریق معرفی و ارائه قابلیت‌های بیشتر در حوزه حریم خصوصی هستند.

کمپانی اپل به عنوان یکی از بزرگ‌ترین فعالان حاضر در صنعت طراحی و توسعه دستگاه‌های تلفن همراه هوشمند اخیراً با عرضه نسخه 13.2 سیستم‌عامل iOS خود بهبودهای بیشتری درزمینهٔ کنترل دستیار صوتی Siri و جلوگیری از بروز خطر در حریم خصوصی افراد را به ارمغان آورده است. تنظیمات جدید افزوده شده به پلتفرم فوق اکنون امکان غیرفعالسازی اشتراک خودکار تعاملات انجام پذیرفته توسط شخص با تلفن‌های همراه آیفون و تبلت‌های آیپد از طریق دستیار مجازی Siri را در اختیار دارندگان قرار داده است. علاوه بر آن امکان پاک‌سازی کلیپ‌های صوتی پیشتر ثبت و ضبط شده در سرورهای اپل حکایت از حسن نیت این کمپانی در استراتژی جدید در پیش گرفته شده را دارد.

تا پیش از عرضه سیستم‌عامل iOS 13.2، تلفن‌های همراه آیفون و تبلت‌های آیپد به‌صورت کاملاً خودکار و بدون آگاهی فرد اقدام به ارسال تعاملات انجام پذیرفته توسط شخص با دستگاه به‌وسیله دستیار مجازی Siri را به انجام می‌رساندند. اگرچه بر طبق گفته کمپانی اپل، کلیپ‌های صوتی ارسال شده درزمینهٔ بهبود سیستم‌عامل، دستگاه‌های تلفن همراه آیفون و دستیار صوتی مذکور مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما برخی ممکن است این اقدام را نفوذ به حریم شخصی خود تلقی کرده و بنای غیرفعالسازی آن را در پیش گیرند. کمپانی اپل اکنون با انتشار به‌روزرسانی iOS 13.2 خود این قابلیت را در اختیار کاربران قرار داده است. در صورتی که سیستم‌عامل تلفن همراه خود را به تازگی آپدیت کرده‌اید، حتماً با پیغام اعلان Improve Siri & Dictation نمایان شده بر روی صفحه نیز برخورد داشته‌اید. انتخاب گزینه “Share Audio Recordings” در پیغام به نمایش درآمده منجر به اشتراک خودکار کلیپ‌های صوتی با کمپانی اپل می‌شود، اما خوشبختانه امکان تغییر تنظیمات در اختیار شما قرار گرفته است که در این نوشته قصد پرداختن به نحوه چگونگی انجام آن را داریم.

ابتدا منوی تنظیمات دستگاه تلفن همراه آیفون و یا تبلت آیپد را گشوده و پس از مراجعه به دسته‌بندی Privacy، زیرمجموعه Analytics & Improvements را بگشایید (این بخش در قسمت پایین صفحه قرار گرفته است).

حال به‌منظور غیرفعالسازی رفتار فوق باید گزینه Improve Siri & Dictation را در صفحه جدید گشوده شده در حالت خاموش (Off) قرار دهید. کلیپ‌های صوتی به اشتراک گذاشته ممکن است توسط یک انسان واقعی به‌منظور بهبود دستیار صوتی مذکور گوش داده شوند. با غیرفعالسازی گزینه اشاره شده، کمپانی اپل دیگر به نگهداری و یا بازنگری کلیپ‌های صوتی کاربران در سرورهای خود نپرداخته و حریم خصوصی آن‌ها را حفظ می‌نماید.

آموزش جلوگیری از ارسال خودکار کلیپ‌های صوتی Siri به سرورهای کمپانی اپل

از این لحظه به بعد، تعاملات انجام پذیرفته با تلفن همراه از طریق Siri دیگر با کارمندان کمپانی اپل به اشتراک گذاشته نمی‌شوند، اما کلیپ‌های صوتی پیشتر ارسالی همچنان در سرورهای شرکت حاضر بوده و امکان دسترسی به آن‌ها میسر می‌باشد. جهت پاک‌سازی این موارد کافی است تا دستورالعمل زیر را دنبال نمایید.

ابتدا منوی تنظیمات را گشوده و پس از مراجعه زیر مجموعه Siri & Search، بخش Siri & Dictation History را بگشایید.

حال به‌منظور پاک‌سازی تمامی تعاملات انجام پذیرفته از سرورهای کمپانی اپل، کافی است تا بر روی کلید Delete Siri & Dictation History کلیک نمایید. همان‌طور که در توضیحات مرتبط با گزینه قابل مشاهده است، غیرفعالسازی آن منجر به عدم ارسال تعاملات انجام پذیرفته با دستگاه تلفن همراه از طریق کیبرد (اپلیکیشن iPhone keyboard) نیز می‌شود.

آموزش جلوگیری از ارسال خودکار کلیپ‌های صوتی Siri به سرورهای کمپانی اپل

در انتها باید خاطر نشان کرد که دستورالعمل گردآوری شده و تنظیمات تغییر یافته در این نوشته از طریق سرورهای ابری کمپانی اپل در سیستم‌عامل تمامی دستگاه‌های مورد استفاده فرد اعمال نشده و اجرای دستی آن برای هر کدام از سخت‌افزارها به‌طور جداگانه لازم و ضروری می‌باشد (به عنوان مثال غیرفعالسازی گزینه Improve Siri & Dictation در صورت استفاده از دو دستگاه آیفون و آیپد باید از طریق هر دوی آن‌ها انجام پذیرد).

پست های مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید