علت نمایش پیغام This story is no longer available در اینستاگرام چیست؟

علت نمایش پیغام This story is no longer available در اینستاگرام چیست؟


توسعه‌دهندگان شبکه اجتماعی اینستاگرام با افزودن قابلیت ارسال پست‌های موقت که تحت عنوان استوری (Story) شناخته می‌شوند سهولت بسیار بالایی را در اشتراک محتویات برای کاربران به ارمغان آوردند. استوری در حالت کلی به آن دسته از پست‌‎هایی گفته می‌شود که پس از سپری شدن 24 ساعت به‌صورت کاملاً خودکار پاک شده و دیگر اثری از آن‌ها باقی نمی‌ماند. پست‌های به اشتراک گذاشته به عنوان استوری دیگر در قالب یک پست ثابت در صفحه شخصی کاربران به نمایش در نیامده و فرد می‌تواند پروفایل خود را از انواع و اقسام محتویات موقت و یا بعضاً اسپم پاک نگاه دارد (به‌خصوص برای افرادی که به کسب درآمد از طریق شبکه اجتماعی اینستاگرام پرداخته و در قبال دریافت مبلغی، به تبلیغات برای دیگران می‌پردازند).

پست‌های موقت استوری در نوع خود قابلیت بسیار جالب توجهی به شمار رفته و در مدت زمان کوتاهی پس از معرفی توسط اینستاگرام با شدت دوچندانی مورد استقبال همگان قرار گرفتند. استفاده از ویژگی فوق اگرچه از سادگی بالایی برخوردار است، اما گاهی اوقات ممکن است پیام‌ها و خطاهایی گوناگونی در طی فرآیند اشتراک محتوا و یا بازدید استوری توسط دیگر اشخاص به نمایش درآیند که به دلیل عدم مشاهده توسط شخص در استفاده‌های پیشین خود، باعث سردرگمی آن‌ها شود که از جمله شایع‌ترین آن‌ها می‌توان به پیغام “This story is no longer available” اشاره کرد.

ممکن است برای شما نیز پیش آمده باشد که در هنگام مشاهده پست‌های موقت دنبال کنندگان خود، استوری برخی نمایش داده نشده و پیغام This story is no longer available نمایان شود، اما علت اصلی بروز خطای فوق چیست و آیا مشکلی از جانب شما سبب رخداد آن شده است؟ در پاسخ باید گفت که خیر و این موضوع مستقیماً به فرد ارسال‌کننده استوری باز می‌گردد.

همان‌طور که پیشتر نیز اشاره شد، شبکه اجتماعی اینستاگرام پس از گذشت 24 ساعت یا یک روز از اشتراک محتوا، به‌صورت کاملاً خودکار اقدام به پاک‌سازی پست مربوطه می‌کند، اما توسعه‌دهندگان قابلیت استوری آزادی عمل ویژه‌ای را در اختیار فرد قرار داده و امکان پاک‌سازی پست‌های موقت ارسالی، پیش از اتمام بازه زمانی 24 ساعت را به وی اعطا کرده‌اند. هنگامی‌که شخص استوری خود را پاک کند، حساب کاربری و تصویر پروفایل او از نوار استوری‌های قابل مشاهده در قسمت بالایی نرم‌افزار اینستاگرام محو می‌شود، اما اگر این عمل پس از گشودن نرم‌افزار توسط شما انجام پذیرد، حساب شخصی وی همچنان در نوار فوق نمایان بوده، اما در صورت اقدام به مشاهده استوری پیغام This story is no longer available به نمایش در می‌آید.

جهت درک بیشتر موضوع فرض کنید که شما نرم‌افزار اینستاگرام را گشوده و سپس استوری دوست خود را در نوار استوری‌ها مشاهده می‌کنید، اما بلافاصله اقدام به گشودن پست موقت وی نکرده و به عنوان مثال اقدام به جستجوی بخش Explore شبکه اجتماعی می‌کنید. در این میان دوست شما پست موقت ارسالی خود در قالب استوری را پاک می‌کند، اما از آنجایی که شما همچنان در نرم‌افزار قرار داشته و از آن خارج نشده‌اید، در صورت بازگشت دوباره به صفحه اصلی اینستاگرام تصویر پروفایل وی همچنان در نوار استوری‌ها قابل مشاهده می‌باشد، اما با کلیک نمودن بر روی آن، محتوای پاک شده دیگر به نمایش در نیامده و پیغام فوق بر روی صفحه پدیدار می‌گردد. در صورتی که پیش از گشودن استوری وی، از نرم‌افزار خارج شوید، در ورود آینده دیگر عکس پروفایل وی در نوار استوری‌ها قابل مشاهده نمی‌باشد. این مهم می‌تواند پس از اتمام بازه زمانی پست‌های موقت نیز رخ دهد، یعنی شخص به‌صورت دستی استوری خود را پاک نکرده، اما 24 ساعت زمان مربوطه در همان هنگامی‌که شما در نرم‌افزار قرار دارید به اتمام رسیده و اینستاگرام به‌صورت خودکار پست‌های وی را پاک‌سازی کرده است.

استوری‌های پاک‌سازی شده (دستی و یا خودکار) به‌صورت کامل از سرورهای شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز حذف شده و دیگر امکان مشاهده آن‌ها در آینده، مگر در صورت اشتراک دوباره آن‌ها توسط فرد امکان‌پذیر نمی‌باشد.

پست های مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید